Un produs Blogger.

Translate

RSS

Rochii pentru ocazie in functie de forma corpului.

Zonia.ro




    Alegerea unei rochii poate fi solicitanta si iti poate da ceva batai de cap. Cu o simpla privire in oglinda,iti va fi suficient sa vezi in ce categorie de forma a corpului te incadrezi: para,mar,clepsidra  sau banana.





     1.Forma corpului para

      Daca ai corpul in forma de para,cel mai indicat este sa porti rochii care sa sublinieze talia si care mareste vizual partea de sus si o micsoreaza pe cea de jos.
Decolteul in forma de V te avantazeaza ,la fel si rochiile care au bretele ce se leaga de gat. Incearca pe cat posibil sa iti accentuezi talia ,ajutand astfel materialul rochiei sa cada frumos peste curbele soldurilor.









    
      2. Forma corpului in forma de clepsidra

     Daca ai corpul in forma de clepsidra ,te numeri printre norocoase.Poti purta rochii  care avantajeaza sanii,talia de viespe si rotunjimea soldurilor.
Cum corpul tau este bine proportionat poti purta cu usurinta orice fel de rochie,incepand de la cele cu umerii goi,mulate sau cu spatele gol.











      
        3. Forma corpului in forma de mar

       Daca ai corpul in forma de mar,rochia pe care ti-o alegi trebuie sa fie croita astfel incat sa defineasca talia.Alege rochii care au volanase sau cusaturi asimetrice de sub bust,fara maneci si cu decolteu in Vsau rochii stranse pe talie si evazate in jos.











     4. Forma corpului in forma de banana

     Daca ai corpul in forma de banana,ti se potrivesc multe modele de rochiiin care sa scoti in evidenta picioarele lungi si trunchiul subtire.
Rochiile din materiale vaporoase cu cute si pense pot da impresia de forme pline si feminine. Evita rochiile mulate sau croite prea drept,care voraccentua aspectul baietos si trupul zvelt.





Astept cu interes parerile voastre!
Sursa foto:www.google.com

Zonia.ro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarii:

Ilie Emilia spunea...

Felicitari pentru articol!

Unknown spunea...

Multumesc mult!

Trimiteți un comentariu