Un produs Blogger.

Translate

RSS

Blugi in functie de forma corpului tau

  


            Cand vrei sa porti ceva confortabil dar in care sa arati si bine,imediat te gandesti la o pereche de blugi. Insa perechea potrivita de blugi poate fi mai greu de gasit,iar pentru asta trebuie sa tii cont de cateva criterii.
Invata sa-ti gasesti perechea potrivita de blugi in functie de forma corpului tau.







1. Blugii skinny
Acest gen de blugi sunt recomandati persoanelor inalte ,dar si daca esti mai scunda poti purta,dar alege culori mai inchise.
Pot fi purtati cu tocuri ,cizme , sau balerini.





2.Blugii drepti
Blugii drepti sunt blugi destul de clasici care pot fi purtati in orice sezon.
Daca ai soldurile mai mari sau mai multe kg,sunt perfecti pentru tine. Incearca sa eviti efectele de prespalare sau buzunarele si alte detalii pentru ca vor atrage atentia asupra coapselor tale.




3.Blugii cu talie inalta
Blugii cu talie inalta sunt recomandati oricarei siluete. Sunt recomandati blugii cu talie inalta si daca ai burtica. Evita blugii cu talie joasa care scot burtica in evidenta si va arata inestetic.




4Blugii cu talie joasa
Daca esti mignona  alege blugii cu talie joasa  semi-evazati sau cu taieturi cat mai drepte,stransi pe talie.Poarta-i cu pantofi cu tocul cat mai mare. Evita modelele conice sau trei sferturi care iti vor lua din inaltime.





5.Blugii evazati
Se potrivesc cam la orice tip de silueta.
Daca esti slaba alege acest tip de blugi in culori in culori cat mai deschise,si daca esti scunda sau daca nu ai talia foarte subtire alege o culoare mai inchisa.




Deci?Voua care vi se potrivesc?
Sursa foto:www.google.com






FashionUp.ro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu