Un produs Blogger.

Translate

RSS

Masti de par pentru toate tipurile de par

Dream-Hair.ro    


         Ti se pare ca parul tau nu mai este sanatos si este lipsit de stralucire?
Iti propun 6 masti de par pentru fiecare tip de par,pentru ai reda frumusetea si sanatatea!






1.Masca pentru volum
Amesteca intr-o sticluta care are pulverizator,o cantitate egala de miere si otet si o ceasca de apa.Dupa fiecare spalare pulverizati putin amestec,cat inca este umed parul si masati bine. Uscati parul fara sa mai clatiti.


2.Masca pentru par uscat
Amestecati  un galbenus de ou cu doua linguri de ulei de masline.Lasati masca sa actioneze 15 minute.Aceasta masca este buna si pentru zilele de iarna,hranind parul si lasandu-l hidratat si plin de stralucire. 


3. Masca de par pentru stimularea cresterii parului
Pentru a ajuta parul sa creasca mai repede si sa fie mai des si sanatos ai nevoie de o lingura de ghimbir ras sau puteti folosi si pudra de ghimbir si o lingura de ulei de jojoba sau ulei de susan.Aplica masca pe parul uscat si las-o sa actioneze peste noapte si infasurati parul intr-un prosop. Dimineata spalati si clatiti bine parul.



4.Masca impotriva matretii
Foloseste cantitati egale de ulei de masline si ulei de migdale.Amesteca-le si maseaza scalpul cu acest amestec si lasa-l sa actioneze  timp de 15 minute.Spala bine parul si repeta procedura odata pe luna pentru a scapa de matreata.


5.Masca de par pentru caderea parului (femei si barbati)
Amestecati un galbenus de ou  cu o lingura de miere , o lingura de ulei de migdale , o lingura de pulbere de mustar si 3 linguri de chefir.Amestecul obtinut il aplicati pe toata lungimea parului si infasurati-l intr-un prosop. Lasati sa actioneze 30 de minute ,dupa care clatiti cu apa calda.



6.Masca pentru par gras
Amestecati un galbenus de ou cu 100 ml de zeama de lamaie si o lingura de ulei de radacina de brusture.Aplicati amestecul obtinut pe par si lasati sa actioneze timp de 15 minute dupa care spalati parul in mod normal.



Mastile sunt foarte bune si vi le recomand cu mare drag sa le incercati.
Daca ati incercat aceste masti ,lasati un comentariu si impartasiti parerea voastra.

Sursa foto:www.google.com







BioElemente.ro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu